phone649 398 101
email info@centrebenenzon.cat
Associació Model Benenzon Catalunya

L’Associació Model Benenzon de Musicoteràpia a Catalunya és una associació sense ànim de lucre que té com a finalitats el promoure l’ús, el progrés i la divulgació de la musicoteràpia com a eina de millora de la qualitat de vida de les persones i impulsar el Model Benenzon de Musicoteràpia en totes les seves vessants: clínica, preventiva, social, didàctica i educativa.

Els nostres objectius són tots aquells que ajudin a la promoció de la salut, el benestar i la integració social des de la vessant musicoterapèutica així com obrir noves vies a la investigació de la musicoteràpia.

 

COM ASSOCIAR-ME

Poden formar part de l'associació totes les persones interessades majors d'edat, tot presentant aquest qüestionari a la Junta Directiva en el qual ens indiqui el tipus de socis a que vol pertànyer:

1. Socis Magísters i Tècnics en el MBMT: els professionals musicoterapeutes que tinguin acreditada la titulació de Magíster o Tècnic en el MBMT

2. Socis simpatitzants: musicoterapeutes i persones interessades en el MBMT, la Musicoteràpia i les teràpies no verbals.

3. Socis Estudiants: Estudiants de Musicoteràpia i/o de teràpies no verbals que tinguin interès en el MBMT.

4. Socis Protectors: Aquelles Entitats o persones que vulguin ajudar econòmicament a l'Associació.

 

L’associat/da rebrà informació de totes les activitats, cursos i formació que programi el Centre Benenzon Catalunya, i en podrà gaudir de descomptes.

Si és del vostre interès, AQUI us podeu baixar l'imprès i ens el podeu retornar una vegada omplert als e-correus de l'Associació MBMT a Catalunya: info@centrebenenzon.cat

 

Associació Model Benenzon de Musicoterapia Catalunya

Adreça: c. de Concepció Arenal,

Telèfon: +034 649 398 101

Ciutat: Barcelona

Codi postal: 08027

Catalunya - Espanya

e-mail: info@centrebenenzon.cat

icon
El modelo no verbal estabelece la posibilidad de un vínculo en donde el paciente narra el paesaje de su dolor desde otro lugar

COLABORADORES
  • partner 1
  • partner 2
  • partner 3
  • partner 4
  • partner 5
  • partner 6